Friskvård

Friskvårdsbidrag massage

Fler och fler inser vikten av friskvård. Att ta hand om sin hälsa medan man är frisk, för att stärka kroppen och immunförsvaret. De flesta företag idag har insett vikten av det och även sett fördelarna. Friskvårdsmassage är ett bra komplement till ett aktivt liv och mer och mer studier pekar på faktiska fysiologiska effekter. Förutom minskad smärta och ökad rörlighet så finns det studier som pekar på att massage kan hjälpa med att stärka immunförsvaret, öka det allmänna välmåendet och ge en medveten/mobil fri paus i vardagen. Friskvård är något alla borde utnyttja om de har möjligheten.

Vidareutbilda oss och engagera oss i att utveckla de hälsofrämjande aspekterna av massage.

Saknar vi någon friskvårdsleverantör? Tipsa oss så kan vi ansluta oss.

Massage som friskvård

Även fast en massage är en av de vanligaste aktiviteterna som Friskvårdsbidraget används för så är det långt ifrån alla som vet att det kan användas till det.  En stor del av den vuxna befolkningen är alldeles för stela och klagar på krämpor och värk. Massage är även perfekt innan du hinner bli så stel. En klassisk massage är den optimala förebyggande massagen, det man gör innan man får problem. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver. 

Det nya friskvårdsbidraget 2022

Vilket belopp som gäller är i princip upp till arbetsgivaren, men Skatteverket har satt ett tak på 5 000 kronor inklusive moms om friskvårdsbidraget ska förbli skattefritt.

Det är en skattefri personalförmån

Friskvård är till för den anställde ska att må bättre och undvika sjukdomar. Arbetsgivaren i sin tur  kan göra avdrag för motion, kostråd, massage och andra hälsoinsatser för anställda. Det är upp till varje arbetsgivare att besluta om det ska erbjudas de anställda då det inte finns någon lagstiftad eller centralt kollektivavtalad skyldighet att erbjuda friskvårdsförmåner. 

Kvitto: Alla våra kvitton har de uppgifter som arbetsgivare godkänner.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Uppskatta frakt
Lägg till en kupong

Uppskatta frakt

Lägg till en kupong

Kupongkoden fungerar på kassasidan